Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌محمد کریمی دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره خبر منتشر شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر تعطیلی کارخانه سیمان قیر و کارزین به دلیل قطع گاز و بیکار شدن  ۲۵۰ کارگر آن افزود: گاز این کارخانه به دلیل بدهی زیاد قطع شده اما به دلیل قطعی گاز تعطیل نشده است.
وی ادامه داد: در زمینه قطعی گاز کارخانه سیمان قیرو کارزین نامه‌نگاری‌ها با استان انجام شده و در حال پیگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرماندار قیرو کارزین گفت: شرکت گاز استان به کارخانه‌ها نامه زده است که با توجه به فصل زمستان و قرار گرفتن اوج مصرف گاز و احتمال دچار مشکل شدن مناطق سردسیری استان با این معضل، سوخت کارخانه ها دومنظوره شود و از سوخت مازوت نیز استفاده کنند تا مشکلی به وجود نیاید اما کارخانه سیمان قیروکارزین نسبت به این مساله اقدام نکرده است.
کریمی افزود: در کارگروه رفع موانع شهرستان و استان پیگیر رفع مشکلات کارخانه سیمان قیر و کارزین هستیم، البته کارخانه‌های سیمان داراب، لامرد، آباده، فیروزآباد و سایر نقاط استان نیز این مشکل را دارند.
وی ادامه داد: هدف ما رونق تولید، رونق اشتغال و حمایت از سرمایه‌گذار است و در این زمینه تمام تلاش خود را خواهیم کرد.

شهرستان قیر و کارزین به مرکزیت شهر قیر در فاصله ۲۳۲ کیلومتری جنوب غرب شیراز در استان فارس قرار دارد.

برچسب‌ها قیروکارزین شیراز سیمان فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قیروکارزین شیراز سیمان فارس قیروکارزین شیراز سیمان فارس اخبار کنکور کارخانه سیمان قیر قیر و کارزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۳۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟

یکی از مسائلی که مالک و مستاجر بر سر آن اختلاف دارند، هزینه‌های مربوط به ساختمان است. قانون مشاوران املاک کشور به این سوالات پاسخ داده است.

به گزارش روزیاتو، هزینه‌های کلی و تعمیرات اساسی برعهده مالک است؛ مانند خرابی آسانسور. هزینه تعمیرات ترکیدگی لوله یا مشکلاتی از این دست هم باید از سوی مالک پرداخت شود. رنگ‌آمیزی ساختمان از هزینه‌های مربوط به مالک و هزینه‌هایی مانند تعمیر فاضلاب مشاع و پارکینگ نیز از همین سری است.

تمامی هزینه‌های جزئی که پس از اقامت مستاجر به‌ وجود بیاید، برعهده مستاجر است.

تعویض لامپ‌ها نیز از سری هزینه‌هایی است که مستاجران باید پرداخت کنند. تعمیر قفل در به‌ طور اصولی از سوی مستاجر پرداخت می‌شود.

تعمیرات اختیاری واحد از آن سری هزینه‌هایی است که مستاجر و مالک می‌توانند بر سر آن توافق کنند. مستاجر می‌تواند در صورت توافق هزینه‌های مربوط به مالک را بپردازد تا ماه بعد از اجاره کسر شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان
  • اجرای طرح زون بندی شبکه آب شوشتر
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟
  • بررسی علت ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ چیست؟
  • موتور پمپ‌های غیرمجاز روی رود قره آغاج قیر و کارزین جمع‌آوری شدند
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳